Kontorshotell.info

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till [email protected] om du ska hyra ut lokaler.

Kontorshotell att hyra i Stockholm Innerstad

Modellfoto

Kontor att hyra i Stockholm Innerstad

Om lokalen

Anläggningen har separata, låsbara kontorsrum i alla storlekar. Rummen är möblerade med skrivbord och stolar. Arkivskåp finns också tillgängliga beroende på land.
För tillfället finns följande tillgängligt på denna adress:

10 Arbetsplatser i eget kontor på 12:e våningen
12 Arbetsplatser i eget kontor på 12:e våningen
Detta är två kontorsrum alldeles intill varandra som antingen kan passa för två företag med ca 10 och 12 anställda alternativt ett företa med ca 20-22 anställda.

Alldeles utanför rummen finns två ljudisolerade telefonbås som man kan nyttja när helst de är lediga, dvs. de behöver inte bokas. Ytterligare två ligger ca 20 meter bort. Utanför rummen finns även 2 stycken mötesrum för 6 personer, 1 mötesrum för 4 personer och 1 mötesrum för 8 personer. Dessa kan bokas helt utan någon extra kostnad.
På Regeringsgatan 27 finns ytterligare vakanser;

36 Arbetsplatser i eget kontor på 6:e våningen med utsikt mot Hamngatan/Regeringsgatan. Kontoret har 2 interna mötesrum (som kan göras om till kontor). Mötesrummen är för 4, respektive 10 personer
55 Arbetsplatser i eget kontor på 6:e våningen med utsikt mot Hamngatan/Regeringsgatan. Kontoret har 3 interna mötesrum (som kan göras om till kontor) för 4 personer .

Anläggningens Faciliteter:

Här finns personal på plats, allt från receptionist till anpassad support. Här finns ljudisolerade bekväma telefonru...