Kontorshotell.info

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till [email protected] om du ska hyra ut lokaler.

Kontorshotell att hyra i Solna

Modellfoto

Kontor att hyra i Solna

Om lokalen

Kontorshotell / Coworking om ca 14-700 m². Centret fördelar sig över två plan på 7e och 8e våningen vilka tillsammans utgör en yta om totalt ca 2800 m².

Om anläggningen:
Här erbjuds en aktivitetsbaserad arbetsmiljö i öppet kontorslandskap, privata kontorsrum, tillgång till ljudisolerade telefonbås och fyramansbås som får nyttjas fritt samt bokningsbara konferensrum. Anläggningens hyresgäster och medlemmar har 20 % rabatt på konferensrumsbokningar. På plan 7 finns ett mycket trevligt pentry och lounge samt utgången till den stora terrassen. På terrassen finns ett inglasat uterum där det är varmt och skönt även på höst som vår. Anläggningen erbjuder också duschmöjligheter.
De privata, fullt utrustade kontoren har allt som du eller ditt team behöver för att jobba effektivt. Rummen är inredda bl.a. med elektroniska bord och ergonomiska stolar och skåp. Du kan också använda fritt ca 1700 kvm av inspirerande coworking-utrymmen utöver ditt privata kontorsrum. Med United Spaces-medlemskapet kan ditt team njuta av alla våra tjänster, bekvämligheter och evenemang.

Anläggningens veckovisa frukostar och after works är utmärkta tillfällen för att skapa nya kontakter.

United Spaces har mycket flexibla villkor och inga depositionsavgifter i normalfallet.

Moms tillkommer på samtliga priser. Rummen kan endast hyras av momsregistrerade verksamheter men platser i öppet landskap kan hyras av omomsade verks...