Kontorshotell.info

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till [email protected] om du ska hyra ut lokaler.

Kontorshotell att hyra i Östermalm

Modellfoto

Kontor att hyra på Östermalm

Om lokalen

Det här företagscentret ligger i hjärtat av Stockholm på Östermalmstorg, en av stadens mest efterfrågade adress. Här erbjuder en elegant företagsmiljö med utsikt över det trädkantade Östermalmstorg och överlägsen service i ett av de livligaste områdena i staden. Byggnaden är omgiven av många restauranger, butiker och shoppingcenter med gångavstånd till allmänna kommunikationer.

Här finns möjlighet att både hyra kontorsrum samt arbetsplatser i öppen co-workingyta. En kontorsplats här ger hyresgästerna fina nätverksmöjligheter som kan tillföra mervärden åt din verksamhet.

Kontakta förmedlaren för senaste info om vad som just nu finns tillgängligt.

Om Anläggningen; Denna anläggning fördelar sig över tre våningsplan och har två möblerade terrasser som hyresgästerna fritt får nyttja.

Mycket ingår i hyran, du betalar ett pris och får ett fullt möblerat kontor, WiFi, telefoner, el- och va samt bemannad reception. Receptionen tar emot besökare och sköter posthanteringen. Städning och diskning samt gratis nyttjande av mötesrum under två timmar per dag ingår. Du behöver bara betala separat för förbrukningsvaror som kaffe, kopior och telefonsamtal.

Förutom möjligheten att hyra ett eller flera privata rum och fasta arbetsplatser i öppen co-workingyta kan du för en lägre månadskostnad endast teckna ett medlemskap.

För ett medlemskap får du tillgång till följande service:
• Tillg...