Kontorshotell.info

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till [email protected] om du ska hyra ut lokaler.

Kontorshotell att hyra i Sollentuna

47 m2 kontor, kontorshotell i Sollentuna att hyra

NYHET! Fräscht och trivsamt co-working kontor om totalt 47 kvm. Strategiskt läge, närhet till Stockholm & Arlanda.

NYHET! Trivsamt co-workingkontor med strategiskt läge! Sex co-working platser alla med ett eget skrivbord och låsbar hurts. Separat pentry, hall och toalett. Naturligtvis finns luftkonditionering för bästa komfort. Tillgång till konferensrum, bemannad reception, kafeteria med gratis kaffe och te. Postbox, parkering, kopiatorstjänster, vaktmästeri, bredband med egen ip-adress och städning. Ni har tillgång till Kontorshotellet 24 timmar om dygnet. Handikappstillgängliga lokaler. Kom på visning!

Unika kommunikationsmöjligheter med pendeltåg. Du tar dig med 5 min promenad till pendeltågsstation, därifrån med tåg 13 min in till Stockholm City eller 20 min i andra riktningen direkt in till Arlanda Flygplats Terminaler. Utmärkta kommunikationer med bil med närhet till E4. Parkeringsplats finns att hyra vid fastigheten.

Välkommen att boka tid för visning!