Kontorshotell.info

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till [email protected] om du ska hyra ut lokaler.

Kontorshotell att hyra i Askim-Frölunda-Högsbo

1 - 20 m2 kontorshotell i Askim-Frölunda-Högsbo att hyra

Kontorshotell Högsbo

I nära anslutning med de fina naturområdena i Änggårdsbergen och endast ett stenkast ifrån köpcentret 421 ligger vårt kontorshotell.

Vi erbjuder fina, ljusa kontorsrum i olika storlekar och stilar i ett lugnt, tyst och trevligt kontorshotell. De rum vi erbjuder är i storlekarna 10m2 – 30 m2. Rummen är omöblerade men kontorsmöbler går att hyra på månadsbasis.

De gemensamma utrymmen som ett fullutrustat kök, ett sällskapsrum med tv, mysig uteplats, konferensrum samt toaletter och dusch, delas med de andra hyresgästerna.
Fri parkering finns precis utanför fastigheten.

Lunchmöjligheterna är bra då det finns ett stort utbud av faciliteter i närområdet med intilliggande butiker, restauranger samt köpcentrum 421 och Sisjöns handelsplats. Eller varför inte ta en uppfriskande promenad eller löprunda i Änggårdsbergen som ligger precis inpå knuten.

Det är nära till Mölndal C, Linnégatan, Söderleden, Frölunda Torg och Älvsborgsbron. Lättillgängligt att nå med både bil och kollektivtrafik.
Vi välkomnar även hunden.

I hyran ingår de gemensamma faciliteterna, konferensrum med projektor, (bokas internt) fullutrustat kök, kaffeautomat, lunchrum, telefonrum, fiber, wifi, samt skrivare och kopiator.
Priser från 2950:- / mån. Öppettider/ tillgänglighet dygnet runt.